Nya möjligheter

Ny vecka- med nya möjligheter igen.
Tiden försvinner snabbt förbi, en "långhelg" (fredag-söndag) försvann i rasande fart utan att jag knappt hann blinka.. Har dock hunnit med en hel del, i fredags var jag och mamma i Ullared en sväng på eftermiddagen/kvällen. Ovanligt lite folk där och jag hittade en hel del grejer som behövdes, där försvann pengarna lika snabbt som tiden ungefär.
I lördags var det stallet som gällde en stund på eftermiddagen och sen befann vi oss hemma hela kvällen. Riktigt skönt!Lagade lite mat och sådär, sen fick jag nåt ryck och började plocka undan överallt, städade nästan alla lådor och skåp som vi har. Vet inte vad det var för ryck, men fint blev det iallafall ;)

Igår var det dags för julbord med Adam´s föräldrar i Taberg.. Längesen jag var på julbord, men nu var det alltså dags igen. Helt otroligt vad mycket mat det fanns att välja på, åt hur mycket som helst och sen tog det tvärstopp när vi börjat ge oss in på godiset och sådär.. Är nästan fortfarande mätt. :)

Så nu är det då måndag igen.. Måndag den 8 december, med match mellan HV och LHC. Andreas Jämtin är tillbaka i Kinnarps igen, men i LHC mundering. Inget jag uppskattar! Men jag sällar mig till dom som tycker att han inte borde få nån uppmärksamhet alls, tystnad är det rätta sättet att bemöta honom på anser jag. Han är inte ens värd skrik och hatramsor.. Han valde att gå till LHC och nu är det som det är, nu siktar vi enbart på 3 poäng mot Silverköping..

Dags att göra annat, ajöss!


Gråa dagar..

2:a december idag och snö ute hade absolut inte varit en omöjlighet, men istället är de regnigt och grått ute. Känns ungefär som eftermiddag/kväll hela dagen, kommer nog aldrig bli ordenligt dag idag.

Har precis satt in en kladdkaka i ugnen och funderar på om jag ska baka något mer, men har bara 100g smör kvar. Så jag får nog vänta tills vi har handlat nästa gång istället.. Har middagsfodringen idag i stallet så tills dess tänker jag hålla mig inomhus och bara ta det lugnt.

Hv har spelat ett par matcher nu sen sist jag skrev och än har dom iallafall inte förlorat efter full tid. Var dock en hel del suddenmatcher på raken där, tror det var 8.. Igår blev det dock en 3-poängare igen, andra matchen på raken som ger 3-poäng, inte en vanlighet denna säsongen för HV.. men det ska ändras nu. Nu ska dom ta 3-poängare igen så vi kommer ikapp i tabellen, klättringen har börjat :) Matchen igår var ganska underhållande, 3:e femman stod för mycket och bland annat Tedenby "talangen från värnamo ;)" gjorde ett mål och en assist. Härligt, mycket fart och energi har den grabben. Har blivit en riktigt bra kedja av Tedenby, Falk och Melin. Skönt att se! Tycker faktiskt också att Louma har blivit bättre, visst en riktigt farlig slarv igår, men inte alls lika ofta som förut. All skit förtjänar han inte längre.. En bra back är ju Torp också, gillar hans spelstil, dock spelade han riktigt farligt ett par stunder igår. Ny match imorgon, då mot Espoo, en match i CHL som inte betyder något annat än rena vinstpengar.. Vann förövrigt två biljetter till matchen mot LHC på måndag, genom Fri Företagsamhet. :)

Nu är det dags att göra annat, sen blir det stallet hela sena eftermiddagen..
Ajöss