.

Åh, råkade göra några extra radbrytningar i förra inlägget och nu vägrar bloggen ta bort dom. Suck!
Jaja, det är bara att stå ut med att inlägget under ser konstigt ut och kommer vara jobbigt att läsa.

Alldeles för fantasilös för att hitta på nån vettig rubrik.. :P

Fredag idag och en härlig lugn kväll hemma i soffan. Skönt!
Helt okej på jobbet denna veckan, det är skoj.. fortfarande. :)

Igår var det hockey igen, Timrå stod för motståndet.. och mest motstånd gjorde väl Åkerlund i målet. Skotten var nämligen dubbelt så många för HV, men ändå slutade matchen "bara" 2-1 efter sudden. En sak stör mig dock i mitt "glädjerus" när jag kikar på HV.. det är  Hagos. (I min mun kallad Hagge Hackspett) Jag tycker verkligen han borde bänkas, han är kass, urkass! Spelar inte någon roll om andra gillar honom eller kanske har honom som favorit, jag ger mig inte och kommer inte ändra uppfattningen förrns han presterar minst dubbelt så bra. Punkt! ;) Men ingen blir gladare än jag om han börjar spela bra.. För jag hatar att inte gilla egna spelare i laget.

Imorgon blir det en sväng ner till Värnamo, ska gå på stan lite och sen på julmarknaden på bruket. Mysigt värre! :) Moster och hennes man skulle ner till mamma & pappa också, så vi ska till Eva-Lena m. familj sen framåt kvällen och äta lite. Trevligt!

Nu ska jag kolla vidare på Singing Bee..

See you later..

Ibland är väntan underbar..

Sitter här inne och väntar på att chokladkakan i ugnen ska bli klar. Oftast brukar jag vilja att den ska bli klar så snabbt som möjligt så jag snabbt kan göra något annat. Men idag får dom där 25 minuterna i ugnen gärna gå sakta. Regnet öser ner utanför fönstret och det känns inte speciellt lockande att åka upp till stallet och släppa ut Lovvan en timma i detta spöregn..
 Såhär trist såg det ut för nån minut sen

När jag ändå tog lite kort genom fönstret nu kom jag att tänka på en blomma som vi har i sovrumsfönstret..
Det är en blomma som jag fick av Ida för hur många år sen som helst, det var när jag flyttade in i min första lägenhet.. Den fina som jag hade i Värnamo. Det var lite över 5 år sedan som jag flyttade in där och denna blomma har hängt med sedan dess.. den har följt med till grännavägen, rogbergavägen och befinner sig nu här. :)
Tack Ida :)


Dags att plocka ur kakan från ugnen nu.
På återseende. 

Helgen står för dörren

En helg som jag har bestämt ska bli helt perfekt. Ska göra allt jag kan för att börja den bra redan idag.
Har ringt och tecknat försäkring för hästtransporten nu och ska ringa ett par samtal till, sen kan Adam bli nöjd också. ;) Han som "tjatat" om att jag ska ringa.

Ledig idag och det är ganska skönt. En hel del saker jag tänkt försöka hinna med. Har inte haft tid över för det innan i veckan, jobbat på dagen och sen har jag varit uppe hos Lovvan några gånger om dagen för att byta bandage m.m. Har varit runt i olika affärer och handlat grejer som behövdes till henne och till hästtransporten.
De kvällar som vi inte haft något planerat har vi varit hos Adams föräldrar och fixat och donat lite med transporten, snart är den klar :)

Ska snart fixa lite här hemma och sen tänkte jag baka en kladdkaka, en godare specialvariant av kladdkaka, mycket gott!
Sen är det Lovvan som gäller, se om jag kan få på hennes specialskydd för hoven idag också och få ut henne i hagen åtminstone 1 timme, så hon får röra på sig lite.

Ikväll är det antagligen bio som gäller, om det inte blir imorgon istället. Vi får se, fredagskvällar är alltid sköna att spendera i soffan framför tv´n med nåt gott att äta till det.

På återseende.