Över vida oceaner, emot fjärran horisonter.

Helgen är snart över och återigen lyckades det bli en bra helg. Har varit en salig blandning av allt möjligt och det mesta har varit bra. När jag nu ska sammanfatta det här så verkar det som att hjärnan tagit timeout och jag minns inte ett skvatt ungefär, men nåt ska jag väl kunna komma ihåg iallafall.
I lördags var vi iväg och kikade på ett Älvsbyhus, ville se lite hur dom såg ut inuti och sådär. Det var väl ungefär som vi väntat oss. Fint med nytt hus, men det kan ju absolut vara bättre än sådär. Efter husvisningen bar det av till Kinnarps för match mellan HV och Södertälje. Den matchen var inget att komma ihåg, men den minns jag ändå. HV spelade riktigt uselt och knappt en enda spelare skötte sig bra, möjligtvis Tedenby. Såg inga större misstag som han gjorde, men kanske var det nåt ändå.. Södertälje vann med 4-2 och HV kunde tappat serieledningen. Men.. skit i matchen - HV är bäst ändå. LHC förlorade mot Timrå och därmed kunde HV behålla serieledningen. Nu jäklar gäller det att börja visa vart skåpet ska stå..

Idag har vi fixat lite här hemma & sen var jag iväg till stallet en runda. Red en stund på fältet, riktigt mycket snö där nu så hästarna får kämpa på bra. Är lite sugen på att komma igång och tävla nu igen när säsongen har börjat. Får väl se om det blir en dressyrtävling på JFK eller om jag väntar lite. :)

Veckan kommer förövrigt antagligen mest bestå av skolarbete, skolarbete och ännu mer skolarbete. Förmodligen kommer ett par timmar spenderas i stallet också.

Ajöss!

Vinden viner

Idag har det varit riktigt vinterväder ute. Trots att vinden ven och snön yrde omkring gav jag mig iväg till stallet för en ridtur i blåsten. Hästen har gått betydligt bättre och jag kan vara betydligt mer koncentrerad i min ridning än vad jag var idag. En liten del i del hela var förmodligen att Lovvan vilat i 3 dagar och som sagt var så blåste det och snön yrde omkring. Jaja, hon fick ju rasta av sig iallafall. Behövdes kanske en lite sämre dag för att bli riktigt nöjd sen igen när det går bra. :)

För övrigt så har jag kopplat bort skolböckerna helt och hållet idag, det enda jag gjort i skolsyfte är att kolla på en film som inte alls var vad jag förväntat mig. Imorgon blir det nya tag. Först skolarbete fram till 14 och därefter en snabbis till stallet, för att sen ta en tur ner till Bratteborg. Snacka lite skit med ett par kompisar och såklart hälsa på min lillskit. Saknar honom mer än vad jag trodde faktiskt, min Gillis plutt. ;)

Nähä, kanske dags att stänga ner här och krypa ner under täcket för att lyssna på blåsten en stund innan John Blund kommer och hälsa på.
Gonatt folket!


Mysig helg..

Har haft en riktigt härlig helg, underbart! Började i lördags med ett par timmar i stallet. Jag och Johanna red en liten tur med hästarna. Red sen en stund på fältet där vi även hade galopprace. ;) Helt otroligt nog så vann faktiskt jag & Lovvan, var kanske inte helt rättvist dock då Johanna troligen fick hålla in sin häst lite.
Eftermiddagen spenderades i Kinnarps med match mellan HV och Rögle. En match som HV vann med 5-1. :) Två mål av André Petersson, härlig kreativitet den killen har. Efter matchen blev det en tur till Värnamo och kvällen spenderades där med god mat och en stund framför TV´n. Igår blev det ett par mysiga timmar utomhus. Åkte till stugan och grillade korv, åkte pulka, skidor och fyrhjuling. Riktigt mysigt och skönt att spendera hela dagen utomhus med familjen. :)

Idag ska jag försöka hinna med lite skolarbete, försöka går ju iallafall. ;) Uppgifterna känns tunga just för tillfället, men jag hoppas det släpper snart och att hjärnan kan börja arbeta på högvarv igen.

Ingen vidare intressant läsning det här antar jag, men har ju trots allt bloggen till att skriva lite vad jag gjort så jag kan minnas om ett tag.

Kommer absolut att sakna honom..

Nu är helgen snart över och det har varit en "lugn" hemmahelg. Funderade på att åka till Göteborg, men vi valde att stanna hemma istället. Har haft det mysigt och bara njutit av helgen istället.
Körde ner lillkillen till Bratteborg idag på förmiddagen, är meningen att han ska bo där nu ett tag framöver och fungerar som ridskolehäst. Han är en toppenponny och en bättre shettis än så tror jag knappast inte man hittar. Bara hoppas att han passar där och jag tror han kommer bli gott ompysslad, även om jag självklart kommer sakna honom kanonmycket. Min lilla maskot. :)

På tal om hästar har jag två sadlar till salu om nån är intresserad, en Knights Sir Walter 17" och en Kieffer Master också den 17". Båda sadlarna är i bra skick och bilder finns. Det har startat en ny hästannonssida nu
www.hastfynd.se. En välbehövlig sida, eftersom en liknande precis lades ner. Ska in där och lägga in ett par annonser nu tänkte jag så får vi se hur bra den fungerar.

Ajöss!


Snötäckt landskap.

Snön yr omkring här utanför fönstret och hade det inte varit för att Adam är iväg och plogar så hade jag gärna tagit emot snön med glädje. Skulle egentligen på kalas idag, men istället gav sig Adam ut och plogade imorse. Så kalaset ser ganska kört ut. :( Är ju inte precis första kalaset vi missat på grund av snön nu..

Jaja, det är väl bara fortsätta se glad ut och förbereda för en ensamkväll framför TV´n istället. Sånt är livet.
Ska försöka ta mig upp till stallet snart iallafall, ska bara se om jag kan leta fram bilen under all snö därute ;)

Året har börjat stressigt med en hel drös med tentor som ska vara inne på tisdag. Annars har det trots allt känts som att 2010 iallafall börjat bättre än avslutningen på 2009. Har bestämt att 2010 ska vara möjligheternas år, så vi får väl se hur det blir med det. Finns en del planer, wish me luck please. :)

Dags att dra på termobyxorna & bege mig ut i det snötäckta landskapet.

Väntar och väntar..

Sitter och försöker döda lite tid medans jag väntar på att JVM-matchen ska börja kl. 03.00. "Bara" ca tre timmar kvar nu och under tiden roar jag mig med att slötitta lite på Kanada-Schweiz samtidigt som jag försöker göra lite skolarbete. Matchen ser jag inte mycket av och skolarbetet verkar det inte heller gå så bra med inatt. Börjar bli lite väl tight med tid nu så nu gäller det att kämpa på. Har en del uppgifter kvar som måste vara klara till måndag. Har iallafall ringt jobbet idag och bett om ledigt i veckan, en fördel om jag ska klara av att få alla tentor färdiga.

Nähepp, dags att fortsätta med böckerna kanske.. Lär säkert sluta med att jag somnar istället och vaknar när hockeyn är slut. Får nog ställa klockan helt enkelt.



tjugohundratio

Så var det då nytt år och det blev ju absolut en mycket bättre början på 2010 än avslutningen på 2009. Blev inte det nyårsfirande vi tänkt då Adam låg magsjuk hela nyår. Men vi har tagit igen det idag istället, så året har börjat riktigt bra. Var uppe i stallet en längre stund idag och tog en promenad med Lovvan, försökte ta ett par fina kort på fältet eftersom vädret var helt underbart. Tyvärr dog batteriet i kameran, så blev bara nåt kort. Men får hoppas på fler fina dagar med bättre batteri. :)

Funderar på att slänga in ett inlägg här då och då igen, blev ju dåligt med det andra halvan av förra året. Men nu har ju nästan alla andra lagt av med att blogga, så då kör jag igång igen. ;)

★God fortsättning ★