Ny vecka- nya möjligheter

Ja, då var det måndag igen. Måndag vecka 47 för att vara exakt..
Veckan har inletts på ett bra sätt, först jobbet, det är faktiskt riktigt skoj där, kul att känna sig behövd :) Efter jobbet blev det en sväng till stallet, hovslagaren skulle egentligen kommit men dök aldrig upp. Dålig stil, även om han ringde.. Besöket var bokat sen 6-7 veckor tillbaka, bättre än så borde man väl vara på att planera?! ;)
Istället för skoning blev det en tur ner till ridhuset, Lisa var snäll och följde med och hjälpte till och lasta och sådär, toppen! Sen var hon så snäll så hon red Lovvan lite också, kul att få se Lovvan ridas lite, har ju aldrig sett det innan. Speciellt kul när Lisa rider, för hon är så duktig :)

Imorgon är det dags för hockey, känns som att det var längesen nu som det var en hemmamatch. Hoppas på en seger och en strålande Andersson i målet. Jämtin grejen är uttjatad för längesen så det där låter vi ligga bakom oss nu ;)
För övrigt så läste jag precis att Eriksson är utlånad till Borås också, visst det är bra att han får speltid där.. men när ska alla yngre få chansen att få speltid i HV då? Jag tror faktiskt att flera av dom skulle göra ett riktigt bra jobb och verkligen kämpa för att försöka ta en plats i A-laget..

Hittade en rolig "bok" idag med all världens viktiga och oviktiga fakta i, blanda annat fanns följande att läsa. Ha, visst är det väl nog så?

 

Vems fel är allt det här?

Ny dag idag, har väl lugnat ner mig lite sen igår. Ilskan har kanske lagt sig lite, men bara lite..
Det spekuleras överallt hur detta egentligen gick till. Det sista jag hört är att Jämtin själv ringde till LHC, sa att han kunde tänka sig spel i 4:e kedjan och accepterade första budet. Då börjar jag ju fundera på om HV verkligen gett honom ett OK bud, njae känns inte så va?!

Jaja, för övrigt drömde jag om detta inatt. Jag skulle jobba på nån förskola och på nåt sätt skulle vi vara på MC Donalds den dagen, en till vikarie skulle jobba med mig. Ni kan ju kanske själva gissa vem detta var, ja, Jämtin såklart.
Han skulle vara lekledare på MC Donalds hela dagen, det var hans nya jobb i Linköping. Kontraktet han skrivit på var alltså inte för Linköping HC utan för Linköping som stad. Där fick han ny gå och skämma ut sig på Mc Donalds som lekledare. Ha, ibland är drömmar facinerande..  ;)

Klickade mig in på 
Aftonbladet nu och jahopp, det verkar som att HV inte riktigt ville ha Jämtin, ett kontrakt på 6 månader.. Å sen berodde det eventuellt på att han & Kenta inte heller gick ihop. Självklart vill inte Stille kommentera avtalet som HV gav Jämtin. Klart som fan att dom inte vill det, det var förmodligen uselt.

När får vi en förklaring?

Ilskan har inte lugnat ner sig speciellt mycket, det verkar bara vända och vrida på sig. Var det så att Stillman verkligen ville ha Jämtin, men han hellre valde LHC, eller var det pengar som styrde?
När ska HV börja gå ut med uppgifter och inte bara sitta inne med alla info så alla blir vansinniga... Nu vet jag inte riktigt vad jag är arg på, vet bara att det är Jämtin/Stille/HV.

För övrigt så har sportblaskan ändrat text till bilden nu. Innan stod det nämligen: Jämtin klar för HV igen.
Jag önskar att inte hockeyn och HV betydde så jäkla mycket, att man kunde se det som en flugskit i rymden istället, men nu är det ju inte så, tyvärr. Så det är "bara" att gå vidare och försöka göra mig av med ilskan på nåt sätt.
Nu ska jag iallafall snart sova på saken. Gonatt.


Nu har bägaren runnit över..

Idag är en pissdag.. en ren pissdag!
Jag är hemma och är sjuk, så bra började dagen. :( Har mest suttit vid datorn och läst om HV´s usla insats i Bern. Kollade på matchen via datorn och ja, den var usel. Men jag blir (blev) irriterad över att alla helt "plötsligt" hatade Hv efter den matchen.. I stort sett alla vill(e) sparka Stille och Kenta och flera spelare.. Jag anser (ansåg) att det kanske inte var det som hjälper HV till en seger, för jag anser (ansåg) att HV säkert gör "allt" för att vinna.
Men... Nu har jag fått nog, läste precis att min favorit Jämtin är klar för pisslaget LHC.. ALLA HATAR LHC.
Hur sjutton gick det här till, hur har egentligen Stille agerat i förhandlingar med Adde, (om det ens har varit förhandlingar).
Åh... jag är riktigt riktigt arg nu. Lagom start på helgen, eller inte!

Orkar inte bry mig om felstavningar och konstiga formuleringar för tillfället, jag är arg.. förresten är arg bara förnamnet!

Sportbladet har ju en fin text under sin bild också. Varför kunde inte den texten stämt?
Aftonbladet

Lyckliga dagar..

Söndag igen då, en sån där dag som jag allra helst bara slappar och tar det lugnt på, så även idag.. Startade iochförsig dagen ganska tidigt eftersom klockan ringde vid 6, stallhelg denna helgen.. Tog nån timme i stallet och sen var det hem och tvätta som gällde, efter allt tvätt blev det dock vila. Underbart! :) Utvilade och pigga blev det en tur till svärföräldrarna och åt lite. Gott gott! Nu är det soffdags igen, slötittar lite på hockeyn..

Veckan har gått fort och det har mest varit fullt upp på jobbet känns det som, härligt! Har hunnit med hästen lite också, för någon dag sen var jag beredd att skänka bort henne till första bästa som ville ha henne.. Jag var trött efter jobbet, gav mig ändå på att rida och självklart var hon superpigg.. Då kan det gå som det gör. Har dock ridit efter det igen, självklart! Red på banan igår och det gick riktigt bra, kändes som om vi var på gott humör båda två och allt bara flöt på, känslan var total. :)

Annars rullar livet på för fullt, har varken hunnit, orkat eller velat uppdaterat bloggen på ett tag. Har den mest för att komma ihåg vad jag själv gör eller har gjort vissa dagar, kan vara skoj att se om nåt år (om det finns kvar då). Kikade nyss på statistiken dock och även om jag inte uppdaterat på ett himla tag så är det ett par besökare varje dag ändå.
Vet inte riktigt vad som kan vara intressant med att läsa, jag skriver ju mest bara vad jag gjort, som sagt. Men men, ändå skoj att några läser och lockas av vad som står.

Var ute förra helgen med Sandra, Anna, Frida och Anneli(??).. Satt och tjötade hemma först en stund, sen begav vi oss till Harrys och Sliver.. Kan väl inte påstå att jag blev imponerad av Sliver, snarare tvärtom. Kändes som en.. hm, ja vad ska man säga.. en plats där folk kunde stå och visa upp sig för potentiella "ragg" som stod ovanför och kikade ner. Huu, jag gick in, kollade hur det såg ut, sen gick jag ut igen. "Schlagergolvet" på harrys är mycket bättre, även om det inte var på topp förra helgen heller. Men det var skoj att träffa "tjejerna" igen iallafall och nån gång kan ju kanske vara skoj att gå ut å partajja lite också. ;)

Förövrigt såg jag nyss en "intressant" sak på Facebook, man ska aldrig, aldrig, sluta förvånas helt enkelt. Haha! Ibland verkar det gå fort.. Samtidigt som jag gläds så tycker man synd om "nån".. Skitsamma, man kan ju inte älska alla. :)