Dom..di.. di..dam..dam

Vart sjuk ett par dagar nu och inte orkat med ett enda dugg. Först var det halsont och feber, sen var det illamående, feber och jag spydde. Inget vidare det. Men nu är det "bra" igen och jag var tillbaka på jobbet idag igen. Skönt!
Bara 2 dagar kvar nu, sen semester...
En semester där inget speciellt är planerat. Kan bli ganska skönt det, bara vi hittar på något. :)

Lovvan har också semester nu, men tror inte hon tycker det är lika härligt som jag. Ska dock snart sätta igång henne igen, om nån vecka. Sen kanske det blir tävlingar på henne i höst. Längtar!

Nästa helg ska vi i gamla klassen (Ridskolepedagog) ha återträff. Ska bli riktigt riktigt skoj. Träffade Anai idag också, hon var med i stallet en sväng och kikade lite. Skoj att prata, var längesen. Men som sagt, det blir ju snart igen. :)

Rastlös till tusen, men ändå rejält trött.. Någon som har tips på vad jag ska göra åt det?

Ajöss för kvällen. Nu dags att kika vidare på fotbollen..

Ridå ner..

Ledin & Jämtin, dom var våra svin...
Nu har dom skrivit på för NHL-klubbar båda två. Verkar inte vara någon rolig Silly Season i år, massa profiler som lämnat och ingen jag gillar speciellt mycket som kommit till. Bara Hagos och Angell som värvats.. Hagos är verkligen ingen spelare jag gillar, tvärtom!

Med Ledin, Jämtin, Ward, Åkerman m.m. försvinner spelare som verkligen haft energi och vilja.. Mest kommer jag sakna Ledin, hans uttalande är alltid så härliga och lugna.. en riktigt publikfavorit..
Ser inte alls framemot hockeysäsongen nu, men säsongskorten är ju inköpta. Så nu jäklar Stillman, nu gäller det att du ger oss nåt vi vill ha också..

För övrigt har jag inte haft speciellt mycket tid till att skriva här på sista tiden. Fullt upp med det mesta.

Har börjat hoppa Lovvan mer och mer.. Har startat henne en liten 60cm hoppning, som gick felfritt och vi fick med oss en rosett hem. :)
Har varit och kollat på hus och även varit med på budgivning.. Priset blev dock lite för högt och vi fick ge oss..
Massor mer saker har hänt förståss, men jag orkar inte rabbla allt..

Kanske återkommer om ett tag igen..

"Ledin & Jämtin, älskade, saknade svin"
Lycka till i NHL/AHL :P