Längesen nu.

Då var det ett tag sen jag skrev här då, blir tyvärr så ibland. Vissa veckor och dagar har jag ingen lust att skriva här alls, brukar däremot vara så att jag under dagarna går och tänker att "Ja, det här ska jag skriva i bloggen om sen.." men på nåt konstigt sätt så är det alltid så att jag glömmer det sen ändå. Jaja, sånt är livet, inte mycket att bry sig om. :)

Helgen har varit bra, haft morgonfodring i stallet så vi har kommit upp i god tid och haft hela dagen framför oss, skönt!
Veckorna som passerat har gått relativt smärtfritt, jobbat lite här och där. Har börjat jobba med hästar och andra djur lite igen, vet dock inte hur mycket det blir av det. Det får framtiden utvisa helt enkelt, men skoj har det varit iallafall. Skönt att få vara ute i friska luften och jobba och få känna att kroppen verkligen arbetar. Det behövs! :)
Annars fortsätter det andra jobbet som vanligt, det är alltid lika skoj och jag har väl nästan bestämt mig om framtiden vad det gäller det också. Dock så ska jag iväg en runda imorgon, och det hoppas jag självklart mycket på. Får se hur det blir, men ett "Lycka Till" behövs alldeles säkert. ;)

För övrigt så är Lovvan inne i sin period nu då hon är en riktig "kärring" i vissa lägen.. Verkligen märr! Men annars funkar det bra med henne och testar lite men sen är det bra, hon har iallafall inte varit dum på något sätt än. Hoppträningen har dragit igång och det har väl gått först käpprätt neråt, och sen lika snabbt uppåt igen. Men roligt är det, känns riktigt kul och nu har jag verkligen tänkt att om några veckor/någon måndag så ska vi ha varit med på åtminstone en tävling till. Något mål måste vi ju ha. :)

Har suttit och kikat runt i internetvärlden någon timme nu och hamnade på
Gratisgodis.se. Har haft ett konto där sedan länge och fick väl för mig för väldigt länge sen att jag minsann skulle ta och tjäna ihop lite poäng/godis där. Lyckades dock inget vidare då (man måste ha 11 godisar intjänade för att dom ska skicka hem nåt). Men nu hade jag visst 10 och fixade så jag kunde få några till. Så klickade precis hem lite godis som jag kan smaska på till nästa helg eller nåt :P

Satt och kikade på http://www.hm.se/ innan också och hittade en hel del saker där, men kom fram till att jag egentligen inte behöver så mycket kläder. Men funderar på att beställa en jacka och nåt linne därifrån iallafall. En vårjacka känns ju rätt bra. ;) Bara ett tag kvar nu, sen lutar det år vår. Åh, som jag längtar.



Nähä, nu ska jag fixa annat. Ajöss för ett tag.

Seg, segare, segast..

Känner mig inte alls på G idag, har haft huvudvärk ett par dagar nu och den vägrar släppa. Förstår inte varför..
Har bara tagit det lugnt idag och i stort sätt inte gjort något alls, ganska tråkigt egentligen, men jag har varken orkat eller velat göra mer. Vikt tvätten är allt jag gjort ungefär och kollat lite utbildningar och räknat betyg och sådär också, men annars har soffan varit en bra vän idag. Ska åka till stallet sen när Adam kommer hem hade jag tänkt, måste fixa vindrutetorkaren på min bil innan jag åker.. den pajade igår.

Ikväll är det dags igen för Hv att äntra isen i Kinnarps, match mot Timrå och hyllning av Silvermedaljörerna från JVM. Torp, Ullström, Tedenby och Petersson. Känns lite typiskt svensk att hylla någon/några som tagit silver. Men killarna gjorde iallafall en riktigt bra insats i JVM och det får man ju hylla dom för om inte annat. (:

Har svårt för att få fingrarna att trycka fram något vettigt ur tangenterna, hjärnan står liksom still på nåt förvirrande sätt. Ibland får man väl dock ha dagar som dessa, när allt bara står still och man inte gör något alls. Eller hur?!
Ska se om jag kan träna lite nu iallafall, det är ju åtminstone lite nyttigt.

Ajöss

Trodde det var hockey jag kikade på, inte fotboll..

Ni som har nånsåndär koll på elitserien vet säkert vad jag snackar om... ja precis, 6-5 målet Rögle gjorde mot HV.
En alldeles solklar spark, det kunde vem som helst som såg Canal+ se. Systemet med videodomare är ju helt förkastligt när det går till på detta viset. Skulle vilja höra en kommentar om vad videodomaren såg som inte vi såg...
Dock är resultat i matchen fastställt och tyvärr kunde inte HV fortsätta sin svit med flera vunna matcher. Nu tar vi Timrå på torsdag istället..

För övrigt har det varit en bra dag idag, var i stallet och red på förmiddagen. En härlig tur på ängen, med en väldigt pigg Lovvan som hade riktigt rejält med överskottsenergi. Skönt ändå att hon *peppar peppar* kan hantera den på rätt sätt under ridningen. :)

Nu återstår ett par timmar till JVM-finalen ska avgöras. Jag tänkte döda ett par timmar här vid datorn och kanske nån liten stund vid TV´n också. Väntan har börjat..

Ajöss

Den jag kunde va


Nollnio

Gott nytt nollnio..
Nytt år och nya möjligheter. :) Hoppas på ett lika bra år som -08, för det var ett riktigt bra år vad jag minns. Avslutade året uppe på utsiken tillsammans med Adam, började även detta året där, såklart. Underbart!

Hv avslutade året med en skön seger mot Modo, orkar inte sammanfatta matchen. Hoppas på ett bra HV-år nollnio också, får se hur det slutar. Vore ju inte fel om det slutade som förra säsongen. ;)

Snart sätter allvaret igång igen efter all ledighet, jobb igen. Jag skulle dock önska att jag fick ett visst samtal för att det nya året ska börja bättre än bäst. Gärna som förra året började, fast på ett annat ställe :) Tänkte egentligen jag skulle sammanfatta  förra året lite, men vet inte om jag har nåt intressant att sammanfatta. Blir så lätt att man glömmer bort allt när man sitter såhär och är beredd att plinka ner allt med tangenterna, allt är liksom borta ur huvudet då. Får se om det kanske kommer fram senare. Nu är det dags att ta ut mina "Raspberry Cupcakes" ur ugnen. Mums!

Återkommer senare.