5 sista räcker inte..

Känns som jag har varit ganska effektiv idag, 5 kvart i timmen eller nåt ;). Blev en hel del skolarbete, gjorde klart och skickade in ett arbete till "hörselkursen", skrev reflektioner från en av böckerna i samma kurs, läste en hel del i en av böckerna till "lärarkursen" som jag nog har nytta av till nästa vecka, ringde "jobbet" och bestämde att jag ska dit imorgon för att genomföra denna veckas uppgift i "lärarkursen".

Efter detta var avklarat hade klockan hunnit bli 15.30 och det var dags att åka upp till stallet för att hovslagaren skulle komma och sko Lovvan. Han var inte helt nöjd med hur dom skott henne nere i Helsingborg sist och jag kan inte annat än hålla med honom, tror nog faktiskt jag ska ringa dit imorgon och fråga vem som skodde henne och hur han egentligen tänkte.

Kvällen har spenderats i Kinnarps för att se Hv-71 förlora mot Färjestad, ingen rolig match alls. Tror det var dom två första skotten som gick i mål och 0-2 stod sig ända tills det var nån minut kvar i 3:e perioden. Kinnarps var slutsålt, men det märktes absolut inte. Inte det minsta tryck på läktarna, lika dåligt som Hv spelade lika dålig var klacken (ja, sittplats också förståss). Färjestad hade dock en hel del supportrar på plats och dom höll igång och hördes rätt bra, i jämförelse med dom så kändes det som att "Nbs" viskade fram de få ramsor som sjöngs. Men men.. så kan det vara, även de bästa har ju dåliga dagar ;) Haha! Matchen slutade iallafall 1-3 och HV´s enda mål gjorde av Kris Beech som var tillbaka efter avstängningen.

Nu börjar det blir dags för lite sömn för att ladda upp inför morgondagen.


Övergeneraliseringar, adjektivböjning, semantiska särdrag, konjunktioner o.s.v...

Det ni ser i rubriken är väl ungefär vad min dag kommer bestå av, försöker programmera in de olika begreppen i hjärnan och det går väl sådär enligt mitt eget tycke. Ska iallafall försöka läsa igenom en av böckerna idag, två av de andra har jag nästan kommit igenom. Ska se om jag kan få försöka komma till förskolan imorgon eller på onsdag och göra uppgiften som utgår från en del av böckerna. Det är intressant, men helt klart en hel del att lära sig och det är inga böcker man läser rakt upp och ner och förstår direkt, utan det tar lite tid och hjärnan får jobba litegrann för att förstå ibland.