Göteborg..

Ligger här på hotellet i Göteborg och njuter hur mycket som helst just nu. :)
Var nere en sväng innan och doppade oss i poolen, bastade lite och nu var jag bara tvungen att kolla om det trådlösa nätvärket fungerade här på rummet.. och jodå, det gör det, alldels perfekt!

Ska dock inte ägna tiden här till att sitta vid datorn. Imorgon blir det stan en runda på förmiddagen, sen på eftermiddagen/kvällen är det scandinavium som gäller. Får se om det blir något att ha. :)

Nu ska jag stänga ner igen, ville bara berätta hur bra jag har det just nu.. :D

Ajöss!


SM-guld 2008

Vet inte riktigt var jag ska börja.. Helgen har gått i en väldig fart och jag vet knappt vad jag har gjort, men jag vet att jag varit överlycklig. :)

I fredags var vi uppe i Linköping och kollade på matchen, den matchen som visade sig bli guldmatchen för HV.
När #20 Eric Johansson satte pucken bakom Stana i LHC´s kasse visste jublet hos oss bortasupportrar inga gränser. Folk flög som små bowlingklot överallt.
Min känsla just då var alldeles tom.. Jag var verkligen överlycklig, men samtidigt som lyckan kom, kom också tomheten. Är det slut nu? Har dom verkligen vunnit guld?

Firade en lång stund i Cloetta och sen begav vi oss hemåt till Jönköping för att fira ännu mer. Var nere på stan och kollade när HV kom fram och när dom befann sig på Karlssons..

Lördagen blev ganska lugn, lite återhämting sådär. Var uppe i Kinnarps en stund och kikade lite när alla barn (och vuxna) ville ha autografer av spelarna. Resten av eftermiddagen och kvällen var riktigt lugn.

Sen kom söndagen, den söndagen som var så underbart härlig. Tror inte jag kan beskriva känslan i ord...
Åkte på lastbilsflak i kortegen framför HV, genom Huskvarna och ner till Rådhusparken.
Sjöng och skrek nästan nonstop hela vägen ner.. När vi närmade oss parken och såg allt folk så gick det liksom upp för mig.. Shit, vi har verkligen vunnit guldet, det är detta alla kämpat för hela säsongen.. Nu är vi här. :)

Det tog alltså ungefär hela helgen för mig att fatta att det gått precis som vi alla ville.. SM-GULD!!!!

Helgen kommer finnas i minnet riktigt länge, som en av de bästa helgerna jag varit med om..
När jag tänker på den så snurrar vissa saker i huvudet.. Bl.a Jari Kaupillas fina "Sm-gold, Sm-gold, bara bara Sm-gold".. Självklart också stoppet vid lokalen med spelarna, där vi fick ta en hel del kort och krama om dom.. Å så Vouitalainens runda bland fansen utanför Karlssons..

Nu är det iallafall klart i mitt huvud att dom verkligen vunnit.. Nu är det bara se framemot nästa säsong, först vill jag dock ha lite sommar och solsken. :)


image96
Foto: www.hv71.se

Besviken, irriterad och allmänt ur funktion..

Ur funktion, det är precis det jag är just nu tror jag.. Dock är jag inte den enda som är det idag, mer än halva ståplats och mer än halva sittplats verkade vara ur funktion idag.. som om det vore omgång 20 eller nåt i den vanliga serielunken. Snälla ni, det är final.. Har ni hört det ordet förr? FINAL
I en final ska det vara sång från läktare och publik, det ska vara skrik och ståhej.. Folk ska älska. Folk ska hata.
Idag tror jag varken man älskade eller hatade..!

Förlust nummer två idag iallafall, inget som går att göra något åt nu i efterhand.. Men ändå känns det grymt jobbigt!
Så har vi alla dessa så kallade experter också.. om dom nångång kunde lära sig att tänka efter före så hade det kanske varit lite intressant läsning från dom också.
Det första (och sista) jag läste nu var på
expressen där det stod nåt om hur dålig Kenta Johanssson undanflykt var.. Något om att han tyckte HV måste ta vara på målchanserna bättre och "experterna" säger då att HV faktiskt bara hade en målchans!?1?
Enligt mig hade HV iallafall fler målchanser än 1... En målchans och ett mål är iofs inte heller illa pinkat, om man ska tänka så. Då borde ju Stanas räddningsprocent ligga på 0 då??!!
Dessa experter gör mig galen!

Ny match på fredag, då jäklar!
Någon som har biljett att sälja förresten, har letat som en idiot men tänker dock inte betala 800 spänn för en sittplats i chokladfabriken. Vill hellre stå med HV klacken, kanske kan bli lite  drag på fredag.
Hoppet är det sista som överger människan!

Nu ska jag försöka få lite sömn innan jobbet imorgon, så jag kommer på bättre humör dit.
Lär väl drömma en hel del mardrömmar om hur jag skjuter mål på Stana och tacklar ner Weinhandel och Mårtensson..

Natti!

Ibland kan allt bara flyta på sådär bra..

Tänk så olika livet kan förändras från dag till dag... Ja, det är kväll och jag sitter här och funderar, (som jag faktiskt gör ganska ofta). Livet kan vara så olika från dag till dag, vissa dagar känns allt så orättvist, nästa dag helt underbart.

Idag är en såndär dag då allt känns kanon. Gick upp ganska sent och fixade lite frukost, sen blev det biltema en sväng och strosade runt lite på Rusta och Outlet Company också.. Köpte dock bara bromsbelägg till bilen :)
Hem en vända efter att vi varit på Maxi och handlat.. sen blev det stallet.
Red över lite bommar med Lovvan och hoppade lite pluttigt hinder på kanske 50cm. Litet och pluttigt, men dock bra träning. Hoppas hon håller sig okej nu bara, det är knappt jag vågar hoppas..

Sen blev det en snabb dusch och sen fixades det lite mat.. Potatisgratäng och inbakad fläskfilé och en sallad till det. Kalasgott! :)
Blev en liten promenad i det fina kvällsvädret sen också, gick förbi dammen och tog lite kort. Som dock inte blev alls bra :/
Blev ganska mörkt sen, så vi gick utmed vättern och sen hemåt. Nu framåt senare kväll så har det mest blivit tv och dator tittande.

image94





För att sammanfatta kort med bara ett ord: Underbar lördag. :)

Imorgon blir det Åminne..

Dags igen?

Nu var det längesen jag plitade ner några rader här.. Har varken haft tid, ork eller lust.
Kollade in statistiken idag och konstigt nog så håller sig besökarantalet ganska levande trots allt.

En hel del har väl hänt sen sist, men jag orkar inte skriva allt här. Har varit ett par bra veckor iallafall, kanske lite blandad kompott.. Med skadad häst och så vidare..

HV är iallafall i FINAL.. Det kommer bli ett hett E4 derby mellan 1:an HV och 2:an LHC.
Bara hålla allt som går för att HV ska fixa det..

En ledig helg har jag framför mig, och det ska bli skönt. Ska ner till Värnamo en runda på söndag är det tänkt.. Får se vad som händer annars, inget speciellt planerat,. :)

Återkommer kanske en annan dag, tjipp å haj