Innehållsrik dag

Ja, det är nog det minsta man kan säga.
Medans jag satt hemma och väntade på att åka iväg på jobbintervju idag så hittade jag ytterligare ett jobb att söka.
Skickade ansökan lite snabbt innan jag åkte iväg på intervjun jag skulle på.

Intervjun gick jättebra. Första personen jag träffade på var Micke, som jag jobbat med lite på Cellit.
Sen blev det lite frågor och lite information om jobbet. Satt där och snackade ganska länge.
Bestämde att han skulle höra av sig i slutet på veckan om när utbildningen startar så jag kan börja ungefär.

På väg hem ringde telefonen.. Björn på manpower som pratade lite om att jag skickat ansökan till dom och jodå det hade jag ju gjort, för ca. 2 timmar sen. Jag fick åka direkt dit på intervju också. Spännande! Intervjun där gick bra och det handlade om lokalvårdare åt HSB. Först och främst två veckor, men eventuellt längre om allt fungerar bra. Annars blir det andra uppdrag för manpower, han hade lite förslag om receptionist och kundtjänstmedarbetare. Men vi får se, kan ju lika gärna hamna på industri.
Jag är glad att jag har jobb iallafall, med fast inkomst. :) Säkert inte det bästa jobb man kan ha, men jag är nöjd ändå. Lokalvård är ju nåt jag kan åtminstone efter att ha jobbat med det i flera år.

Imorgon blir det alltså nytt jobb igen för mig. Min teori om jobbsökande stämde iallafall, sommaren var riktigt trög att hitta nåt på. Men nu har jag helt plötsligt blivit erbjuden 3 olika inom loppet av en månad. Skönt!

Nu ska jag nog ta och förflytta mig till sängen istället och sova lite innan det snart det är dags för att vakna igen..
Natti!


Småsnack..

Jahapp, lördag idag och meningen var egentligen att Isabelle skulle kommit hit idag och sova över till imorgon. Men hon ringde idag på morgonen och berättade att hon var sjuk. Stackaren! Så nu får vi skjuta på det till en annan helg, inte världens lättaste sak att förstå för en 3-åring..

Får se vad som händer idag istället, kanske blir en tur till Huskvarna och plocka ihop lite saker i lägenheten istället. Det är ju sådant som behövs iallafall..
Vaknade med världens migrän idag som inte alls ville gå över. *suck* La en kudde över huvudet och försökte somna om, men det var inte så lätt. Gick upp och klädde på mig istället och tänkte att det kanske blev bättre av att vara uppe. Men det var raka motsatsen, så knaprade i mig en alvedon istället och förflyttade mig till soffan istället.
Piggnade till igen för en liten stund sen och nu är migränen så gott som borta, bara lite dov huvudvärk kvar.

Blåser som bara den ute, låter som värsta orkanen. Någon orkan är det ju såklart inte, men ett rejält blåsväder iallafall. Funderade på om jag skulle rida Lovvan lite idag, men det får jag nog hoppa över. Dumt att ge sig ut i denna blåsten när hon vilade igår och hon säkerligen är ganska pigg.

Nähä, ska väl fixa lite annat nu.
Ajöss


Tolkning av händerna..

Fredag idag och jag slutade tidigt på jobbet. Skönt, det behövdes.
Snackade med Sebastian idag om hur jag ska  göra, får se lite nästa vecka hur det blir..

I ett av forumen på
http://www.bukefalos.com/ finns det en tjej som kan göra spådomar med hjälp av att se kort på folks händer. Provade på detta idag för att se om något av det hon sa om mig stämde.
Blev nästan lite kall när jag fick svaret, visst är det lite såhär jag är?!

"Du är diplomatisk och rättvis med talets gåva. Du verkar vara energisk under ytan, så det gäller bara att väcka den björn som sover. Du är kreativ och praktisk åt det konstnärliga hållet. Du är känslig för yttre påverkan och lite rastlös och impulsiv. Du är även känslosam, med passion och trohet, men du tycks förlora dig i molnen lätt och har svårt att skilja på verklighet och fiktion.
Du är anpassningsbar, karismatisk, amibitiös, målintriktad. Du sprider glädje, är lättsam men tycks inte vara fullständigt lycklig just för stunden."

Nu ska jag slappa lite innan det förmodligen är dags att åka iväg och handla lite.
Tjipp å hejj!


Testresultat då..

Provade på lite tester nyss för att stilla min rastlöshet.. http://www.tara.se/tester/
Resultaten då..


Första testet handlade om hur mycket perfektionist man är, svaret blev följande:
Du tar saker med ett lugn som de flesta beundrar. Det är ju ingen idé att stressa upp sig över småsaker, resonerar du. Vad gör det om hundra år om inte allt blir perfekt? Men när det verkligen gäller har du förmågan att koncentrera dig på det viktigaste och gör det riktigt bra. Du vet vilka dina styrkor och svagheter är och är stolt för den du är. Du är bra för att du är du - och du är unik precis som alla andra.


Andra testet handlade om hur snäll man är och då blev resultatet:
 Vill du bli MIN vän? 

Grattis! Du lyckas ofta omsätta din vilja att göra rätt i goda handlingar!


Andra handlade om hur mycket discokvinna man är och där blev det såhär:
Det finns hopp för alla, även för dig. Köp några discoskivor och en silverperuk så ordnar sig nog livet för dig också.


Sen handlade det om hur ens förhållande är. Blev ju bra det också..

Det är bara att gratulera! 

Ni har ett starkt och välmående förhållande.


Nåt annat test som jag gjorde var hur mindful jag är.. Det verkade dock inte vara så bra. :P

Grubbla lite mindre... 

...skulle nog inte skada! Du är bra på att känna igen din egen vardagsstress och vet vad det är du oroar dig för. Men varför inte leva fullt ut? Lita på ditt eget omdöme och slå bort de destruktiva tankarna. Sluta döma din omgivning men främst dig själv. Börja träna din uppmärksamhet mer i vardagen och kom i gång med enkla övningar som att plocka upp en sten och meditera kring den. Fokusera på hur den känns att hålla i handen, vilken färg och form den har.


Det var alla tester jag orkade med nu.. Inga speciellt roliga egentligen. Men är man rastlös så är man.
 


Visarna på klockan snurrar lite väl fort..

Sitter  här och funderar lite, egentligen på ingenting. Sjuk igår så var hemma från jobbet då, så även idag. Känner mig dock lite bättre nu och då börjar som vanligt rastlösheten krypa inom mig. Det är lite konstigt det där, vissa dagar önskar man ju inget hellre än att man kunde få vara helt ledig och göra ingenting. Bara vara hemma en hel dag och spendera den på att göra, just det, ingenting. Nu när jag väl är hemma och gör ingenting, så blir jag uttråkad av det. Konstigt, människan nöjer sig visst aldrig.


Onsdag och inte många dagar kvar nu till nersläpp i Kinnarps och början på en ny säsong ska ta fart igen. På söndag är det träningsmatch mot Frölunda och jag har tänkt att vara i Kinnarps då för att kolla in den. Sedan börjar allt på riktigt den 24:e, även den matchen mot Frölunda. Hoppas på en spännande säsong med många härliga segrar och ett härligt slut fram i april någon gång.

Enda problemet är väl egentligen hur jag ska hinna med allting. Är hemma från jobbet ca.17.30 på vardagarna och sen ska jag hinna med att åka upp till stallet och ta hand om Lovvan, för att sedan åka hem och snabbt duscha och byta om och försöka vara i Kinnarps till några minuter innan 19.00.
Det blir stressigt värre! Men det ska fungera, hockeyn är inget jag tänkt undvara.

På tal om något helt annat så har Gillis åkt till Borås för några veckor sedan och han verkar trivas där. Fodervärden säger sig vara nöjd med honom och hon gillar honom. Har fått ett par kort på honom som visar på att han har det toppen. Skönt!
            

                                                       
Med Lovvan går det utmärkt! Hon trivs i stallet och är riktigt lugn. Jag har ridit en del på henne och det går bra, hon arbetar i form och är lugn även när vi galopperar ute på fälten. Min pärla! :)

Annars rullar allt på, tiden springer iväg lite fortare än vanligt och det känns inte riktigt som jag hänger med i det snabba tempot som den springer i. Jag ligger lite efter hela tiden, men jag ska snart komma ifatt den igen.
Väntar på att få klart för mig vem som får lägenheten i Huskvarna efter mig, kan vara skönt att veta när han/hon flyttar in. Har tänkt att jag ska börja flytta lite smått i helgen, får se om jag hinner med det kanske.

Nä, nu ska jag nog kolla vidare här i djungeln av allt möjligt på nätet.

Vem kan man egentligen lita på?

Ja, efter vissa påtryckningar är det dags att uppdatera igen. Dock lär det inte bli en bra början ikväll..

Hade tvättid igår och passade på att tvätta i stort sett alla mina kläder. Lät dom hänga kvar i torkrummet över natten eftersom det inte var torrt och vi ändå hade tvättid till 12 idag.
När vi kom ner till torkrummet idag och hade vikt ihop kläderna tyckte jag att min hög såg väldigt mycket mindre ut än Adams och då började jag fundera lite. Tvättade jag inte alla mina kläder igår?
Jo, mina tröjor till exempel. Dom var helt borta. Adams arbetskläder och ett av mina linnen var allt som var kvar.
Inte konstigt att min hög var mindre. :(
Någon har alltså varit nere i torkrummet inatt eller idag på morgonen och snott alla mina tröjor!!
Det är hemskt otäckt, men inte nog med det. Det är dessutom någon med nyckel.. eftersom det är kodlås eller nyckel till dörren in till trappuppgången, sen är det nyckel till källaren, sen återigen en dörr med lås in till själva torkrummet där kläderna hängde. Någon har alltså varit inne som bor i huset.. En riktigt pantad idiot till människa! Dessutom blev jag irriterad på att dom enbart tagit de kläderna som var märke på.
3 huvtröjor och flera toppar och linnen, värt ett par tusen ju. Kläder som alldeles säkert snart säljs på blocket eller tradera eller nåt sånt! Så ni som brukar kolla där kan ju hålla lite koll på om det kommer ut  några av mina kläder.
Alla i strl XS/S, kan ju nämna några av tröjorna.. (En ljusrosa huvtröja, Peak Performence. En svart Fred Perry piké. En vit bondelid topp. Ett gult/vitt randigt bondelid linne.. m.m m.m.)

Är så arg och irriterad för detta, varför kan man inte låta andras grejer vara? Kan man lita på några människor längre, när man inte ens ska kunna hänga sina kläder i ett rum där man måste gå igenom 3 lås för att komma in?

Lite dämpad är jag idag..

Var väl egentligen tänkt att jag skulle kika lite på fotbollen ikväll. Macus & nån mer av Adams kompisar skulle komma dit och jag orkade inte va social så nu sitter jag "hemma" i Huskvarna lite.
I lägenheten som snart får nån ny "inneboende".
Sa upp den förra veckan och väntar egentligen bara på att någon annan ska få den så jag kan flytta helt.
En del grejer finns ju redan i Jönköping, men några fler ska jag nog allt ta med :)
Så numera kan man nog säga att jag är jönköpingsbo istället för huskvarnabo.. Har ändrat adress och sådär också. Så det mesta är klart, bara mina grejer som ska flyttas också.

Lovvan är ju Lekerydsbo numera och det verkar hon trivas bra med. Även jag trivs i det nya stallet, många härliga kompisar och underbart stall och omgivning. Var ute och red en sväng på ängarna igår, det gick kanon.
Hon har en så härlig galopp, skönt att kunna rida i härlig galopp på stora ängar och bara rida fritt. Inte så illa med en 3-åring trots allt. Nöjd med min pärla. :)

Annars springer livet iväg i samma takt som innan, fast nästan lite fortare. Jobbet på Cellit flyter på och säljen går bättre och bättre, även om vissa dagar känns långa. Skoj arbetskompisar och alla i nästan samma ålder.
Skoj!

Ska ner till Värnamo en runda imorgon och hälsa på lite är det tänkt. Adam ska köra lite cross (han köpte en Honda-250 för nån vecka sen) och jag ska nog mest snacka med mamma och pappa.
Jobbar bara halvdag på måndag sen blir det Värnamo igen, ska ner och klippa mig då. Äntligen!

Nä, nu är det nog jobbigt att läsa allt detta. Blir visst så när man inte skriver på länge, mycket att uppdatera om då. Ändå hade jag kunnat skriva säkert 3 gånger mer, men det blir tröttsamt.
Så ajöss!