Tankar och funderingar

Då var det längesen jag plinkade på tangenterna och skrev något här, dags att ändra på det idag.
Mycket har säkert hänt sen sist och jag har bland annat hämtat hem "Gillis", så nu är han lycklig i Lekeryd i samma härliga stall som "Lovvan" befinner sig i. Hans hovar har blivit något bättre sedan vi hämtade honom och bantningen har också den kommit en bit på väg, det går på rätt håll. :)

Det blev ett SM-silver för HV denna  säsongen och såhär i efterhand känner jag ingen nedstämdhet alls för ett förlorat guld, istället känner jag mig "glad" över ett vunnet silver. Nästa år tar HV nya tag och kämpar återigen för guldet.
Med några nya spelare och självklart en hel del av de från den gångna säsongen.
Pelle G, A. Andersson, Torp, Ullström och Önerud är några av dom som fått förlängda kontrakt. Sen kommer ju Ward hem till nästa säsong igen. Underbart! Många väntar väl också på Ledin, självlart! Men jag känner mig riktigt osäker på om han kommer välja HV före Luleå. Han och familjen har visserligen huset kvar i Jönköping, men jag blir osäker då hans fru verkar vilja se Per spela i Luleå, tyvärr! Vi får vänta och se, tids nog får vi veta.

I helgen startar jag och Lovvan vår första dressyrtävling, lokal tävling i Forserum. Får se hur det går, beror på vilket humör damen är på just den dagen. ;)

Nu är det dags att åka iväg till jobbet för ännu en arbetsdag innan en hård helg väntar.
Adjöss!