Händelserik dag..

Tisdag idag och hade inget alls planerat egentligen, inte mer än att tvätta och fixa Lovvan som vanligt.
Istället blev det något helt annat.
En häst på ridskolan i Sävsjö hade skadat sig och Malena undrade om jag kunde köra till veterinären i Vetlanda.
Så framåt 10-tiden åkte jag ner till Malena i Vrigstad.. Hälsade på hennes hästar lite först, fina är dom alla tre. Men nu när jag såg Wendeliens steg... Den hästen kommer kunna gå riktigt långt med dom stegen!

Åkte vidare till Sävsjö sen och lunkade omkring lite på ridskolan där. Hästen vi skulle köra ner såg inte alltför pigg ut och stod bara på 3 ben. Fixade och donade lite där innan det var dags att lasta in och köra vidare till Vetlanda.
Lastningen gick bra, även om P.P fick hoppa in på 3 ben..
En av gubbarna Nelson åkte med i bilen också. Tycker man att jag och Malena tjatar mycket, då skulle man lyssna på honom.. Inte en minut tyst på hela vägen dit, ja undra förresten om det ens var tyst 2 sekunder.. Haha, jaja alltid lär man sig något..

Väl nere i Vetlanda blev det röntgen av hästen. Fick ta en hel del plåtar för att få en någorlunda bra bild, men till slut fick dom en som var okej iallafall.. Dock verkade det inte som att benet var skadat, däremot var förmodligen muskelfästet av.. Så plåtarna skickas vidare till en annan veterinär som är mer specialiserad på sånt.. Sen kommer besked imorgon. Tyvärr lutar det nog åt att han måste tas bort. :(

När vi var klara där och hade lämnat av hästen åkte vi in till Jotos en sväng, fixade lite mat och sen vidare till annat stall. Blev lite träning för Johanna och Camaro. :)
Först lite markarbete för Malena och därefter lite hoppning för mig. Gick faktiskt helt okej. Skönt!
Riktigt härliga människor är dom, jeanettes familj som köpt Camaro. Fick en fin blomma av dom också efter träningen. :)

192902-20


Klockan gick lite fortare än vad jag tänkt och först nu är jag hemma igen. Dagen har vandrat iväg fortare än jag tänkte. Snart onsdag igen.. :)
Börjar bli en aningens trött, skönt att äntligen ha gjort nåt vettigt. Har ju inte blivit så mycket av den sorten nu under ledighet/praktik.

Hittade lite jobb innan också så ska försöka få ihop ett par ansökningar imorgon. :)
Verkar som att denna veckan rullar på den också, snart helg igen.

Nu börjar ögonlocken bli lite tunga, men innan det är dags att drömma sig bort ska jag ta och läsa lite Cosmopolitan och äta lite melon. Härligt!



"Att älska någon är inte att kunna leva med denna någon.
Att älska någon är att inte kunna leva utan denna någon"




Kommentarer
Postat av: Anna

vad har du hittat för intressant jobb att söka?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback