En påse godis, skön soffa, bärbar dator och lite till.. Kvällsunderhållning för fredagen

Sådärja, fredag kväll igen och en lugn sådan.
Varit en kanonvecka helt och hållet, åkte ner till Värnamo i söndags och firade mamma lite. Göran var där också, alltid trevligt att träffa honom lite, var ett tag sen innan dess.
Stannade kvar i Åminne över natten och i måndags morse ringde klockan. :)
Åkte iväg till Göteborg och checkade in på hotellet och sedan gick vi till Liseberg.. Köpte goda baguetter på vägen också, 50 kr för två baguetter och dricka, inte många cafeér som slår det precis.
Hade en härlig dag på Liseberg med strålande solsken och många åk i de olika attraktionerna. Helt klart bäst var Balder, aldrig åkt nåt härligare. Tog en tur upp i Lisebergstornet också, faktiskt fint att kika ut över Götet lite. :)

image47

Tog spårvagnen tillbaka till hotellet sen och fixade iordning oss för en tur på stan istället. Hittade en mysig uteservering som vi satte oss på och åt lite god mat. Tänk så skönt det kan vara att bara sätta sig ner i lugn och ro samtidigt som man småpratar lite och väntar på maten. Härligt!

Gick en runda sen runt stan och bort mot någon bro som jag inte ens minns namnet på just nu. Men mysigt att vandra runt lite iallafall. Tillbaka till hotellet sen och till en skön säng i ett bra rum. På morgonen var det då dags för den eftertraktade frukosten.. finns det någon bättre hotellfrukost än den på Hotel Europa?

Spatserade runt lite på stan sen framåt dagen och när det blev lite eftermiddagen började  vi färden hemåt igen efter en kanonhelg. Egentligen är det ganska konstigt att det är en så härlig känsla av att bara komma bort från vardagen lite och bara ha det riktigt härligt. Underbart är nog det enda rätta ord jag kan komma på att beskriva det med just nu.

Veckan har varit lugn annars. I onsdags var det lugnt, tvättade lite framåt eftermiddagen och sen åkte vi ut till Adams mamma och pappa en runda. Klippte lite gräs där och åt lite våfflor. Gott gott!
Igår var det isträning med HV. Härligt att se grabbarna på isen igen, Liv fick härliga applåder när han klev in på isen i Kinnarps. Petrasek gled runt som en nysmörjd motorsåg för att säga som Davidsson sa.
Blev en cykeltur till Play Planet efter det och sen en tur till A6 och lite fika på Ikea och mer handlande på BR.

Framåt kvällen var vi iväg till Lekeryd och kollade på stallplats till Lovvan. Omkring den 1:a september blir Stall Nygård den nya adressen för henne. :)
Perfekt stall med 14 boxar, sadelkammare, fikarum, spolspilta. Paddock med kanon hindermaterial och härliga marker att rida på. Kommer nog bli kanon, nåt annat har jag svårt att tro.

Imorgon ska vi ner till Värnamo en sväng igen, många rundor dit de senaste veckorna. Ellinor ska ha kalas för släkten så ska fira henne lite. Blir nog god mat och helt okej, brukar det ju vara. Stannar antagligen över till söndag, ska kanske till Eksjö då och hämta hem en husvagn. Får se hur det blir med det..

Nähä, dags att stänga ner här nu kanske. Adam ligger och kollar på en film och jag sitter här med datorn. Som för övrigt är bärbar och helt perfekt. Inget att klaga på där direkt.
Tack å hejj!

Kommentarer
Postat av: johanna

hej gumman! det stallet du ska flytta till kommer igge ifrån. min gamla travare du vet. det är ju superfint ställe =) hur är allt med dig då? bra hoppas jag. jag spenderar massa tid i jkpg med viktor. sen tvingas man ju jobba med =) jaja ha det toppen! kra kram

2007-08-15 @ 15:35:14
Postat av: Mikacarmen

Very well done site! Please keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback