Tillbaka igen..

Ja, det var ett tag sen jag uppdaterade här nu så det är väl dags igen antar jag.
Har haft två riktigt bra veckor nu som började med Falsterbo. Jag, Adam, Malena och Rickard åkte ner med husvagnen på fredagsmorgonen. Riktigt härligt väder där nere :)
Låg på stranden på fredagen och framåt kvällen kom Krille dit en runda så vi satt mest och tjötade lite allihop. Sandra var med då också.
Under lördagen blev det en runda in på tävlingsområdet, såg en start i 6-åringarnas hoppning. Sen gick vi mest runt.. Ner till stranden sen istället och låg där i solen och päste lite. Ingen utgång under lördagskvällen heller, haha.. kan ni tänka er, falsterbo utan strandbaden. ;)
Men det funkade ju fint det också, mys i skruttibangbangvagnen istället. :P

Var en ganska lugn vecka sen, var mest hemma i Jkpg och tog det lite lugnt. Var iväg en sväng till Gränna och kikade runt där lite. Sen blev det en tripp till Bottnaryd och Mullsjö. Lite gott fika (precis som värsta pensionärerna) :P

Åkte ner till Värnamo i måndags. Mamma och pappa skulle iväg till Malmö så jag & Adam var lite hästvakter.
Det gick ju fint det också, ingen av hästarna som rymde. :)
Var ute och cyklade en runda sen där på måndagen, blev till Hånger och sen sjövägen tillbaka. Var längesen jag åkte där nu. Härligt!
Framåt kvällen åkte vi och hälsade på Sandra på jobbet, satt där och fikade ett par timmar. Åkte väl hemåt vid 03.30 eller nåt. Skönt att bara sitta och snacka lite ibland också.
I onsdags åkte vi ut till cafét i Herrestad och fikade lite. Åkte en sväng runt där och kollade lite också. Ganska kul att åka runt lite när man inte vart där på ett tag.
I torsdags åkte vi ner till Halmstad och låg på stranden i Tylösand ett par timmar. Framåt kvällen åkte vi in till stan och åt lite god mat på en uteservering. Gott! Åkte tillbaka till Värnamo sen igen och då hade brorsan och dom grillat lite, så blev lite mat igen. Satt där och snackade till 01.30 eller nåt, så bestämde oss för att vi lika gärna kunde sova där.

Först igår kom vi hem igen och då blev det en lugn kväll, med en Beck-film. :)
Idag har det ju varit kanonväder så cyklade ner till stranden innan och låg där ett par timmar igen. Sen hem och fixade lite mat.. Adam åkte iväg till en kompis för en stund sen för lite fest ikväll.
Skulle egentligen umgåtts lite med Sandra ikväll, men hon ringde precis att hon blev hemma ändå.. Skulle upp å tävla tidigt imon och mådde inte riktigt bra. Så jag får nog vara social med mig själv ikväll.
Var ju evigheter sen nu, kan nog säkert vara bra det också. Även om det trots allt är lördagkväll. image43

Imorgon blir det Värnamo en runda igen, mamma fyllde år igår så ska ner och äta lite middag där. Har funderat på att åka till havet sen på måndag igen, får se var det blir. Håller bara vädret i sig och är hälften så bra som idag så blir det nog toppen.

Nähä, får se om jag kanske ska va social med tv´n en stund istället. Alltid nåt det också.
Tjipp å hejj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback