Helgen i korthet

Måndag igen och ny vecka som återigen börjar med sjukskrivning. Dock har handen blivit bättre och det känns riktigt skönt, andra tabletter hjälpte tydligen. :)

Helgen har varit kanon.. I fredags var det lugna gatan, satt och kikade på Idol och sådär bara, kebabtallrik till det. :)
I lördags var det dags för hockey igen, hemmamatch för HV mot FBK och en match som skulle bestå av stort TIFO och 300 tillresta FBK-supportrar. En ganska bra match och relativt bra fart på klacken också, vi på sittplats viftade för fullt med våra flaggor och tifot blev riktigt bra. Matchen slutade med vinst för HV mot 3-1. Fortfarande obesegrade på hemmaplan, otroligt. Vi är bortskämda nu i publiken ;)
Blev en sväng till Max efter hockeyn för lite mat, gott var det. Inhandlade lite godis på vägen hem och sen blev det en Beck-film.

Igår var vi nere i Åminne och hälsade på lite. Var ute på Ekefällan och provade fyrhjulingen, riktigt skoj! Kändes inte helt lätt från början men det blev bättre och bättre. Provade att vinscha lite träd och sådär också och det gick ju bra. Kommer bli perfekt för pappa att ha den i skogen.. :)

Ungefär vad helgen har bestått av och nu är det som sagt ny vecka igen, med nya möjligheter.
Är sjukskriven tills på onsdag och hoppas att jag kan börja jobba lite smått efter det. Men det får vi se, allt kan ju ändras. Man ska aldrig vara säker.

Börjar bli mörkt ute nu och jag har tänt stjärnorna och ljusstaken i fönstret så nu är det mysigt och fint här. Fixade till allt i fredags efter att vi städat och tvättat. Skönt att ha det rent och fint, man trivs så mycket bättre då.

Ska jag bara vänta på att Adam ringer också så jag kan hämta honom och åka till stallet. Min stackars bil har pajjat, suck! Har tid på fredag på Holmgrens till den så får vi se vad det är. Men förmodligen värmepaketet, inte det billigaste att fixa. När mamma hade fel på det på sin gamla bil skulle det kosta 17.000 kr och då var det ändå en gammal audi som borde vara lättare att fixa än min.. ;(

Hoppas på ett bra samtal imorgon också, vi får se om det kommer något..

Tjipp å hej


 

Kommentarer
Postat av: Daniel

Bild Ett: Fy fan vad vi är bra :)

Bild Två: Adam ser väldigt nöjd ut :P

Postat av: Hermanmolly

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

2009-04-02 @ 12:05:17
URL: http://hermanmolly.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback