2 år går fort..

Igår var det det omtalade datumet.. 31/5-07. Examensdag.
Två års studier är över, det känns helt otroligt. Träffades i rektorsbostaden igår och pratade lite med lärarna och rektorn. Fick 2 fina muggar, med Ridskolepedagog trycket på. Sen var det dags för utdelningen av Examensbeviset. :)

Känns ganska skönt att jag numera är färdigutbildad Ridskolepedagog. Känns ännu bättre att vi bara är 8 stycken i Sverige som faktiskt är det.. ;)

 Åt lite smörgåstårta sen och pratade lite. Ulla hade fixat lite med det vi hade skrivit genom åren som gått. Ganska stor skillnad på hur man skrev när man började utbildningen och hur man skriver nu.
Sen var det dags för lite fototime.. Blev en del kort, några mer organiserade och vissa mer i oordning som Åsa kallade det.

Åkte hem sen och blev glatt överraskad när jag kom innanför dörren. Stod jättefina blommor på mitt bord här. :D
Adam som hade varit här med dom. Snällt!
 
Fixade och donade lite och sen kom Thina och hämtade mig.. Åkter ner till Malena och där drack vi lite gott jordgubbsvin först och sen åkte vi vidare till värdshuset allihop. Riktigt god mat var det där.. och skoj hade vi ju.
Haha, stackars dom 3 borden som satt bortanför oss.. Alla vid dom 3 stora borden var där som ett enda stort sällskap. Men där satt en kille som såg lite ensam ut. Men Anai gjorde nog honom lite glad. ;) Men något diplom fick han inte av Mising, fast han ville ha det.. Haha! :P


Åkte vidare till Malena sen (förutom Ulla, Mia-Lisa och Mising som åkte hem). Drack lite till och åt god chokladtårta och jordgubbar. Några lekar blev det inte som vi planerat, men skoj hade vi ändå. Blev iochförsig lite lek på slutet där ändå, snurra flaskan. Hehe, sista dagen sådär kunde ju alla avslöja lite saker.. ;)
Blev ganska sen hemfärd sen, så klockan var ganska mycket när jag hoppade av Thinas bil här..
Skulle upp till stallet tidigt idag och släppa ut Lovvan och Gillis också, men lite sömn blev det ju iallafall, sisådär 3-4 timmar iallafall.. ;)

Imorgon är det dags att träffa några från klassen igen. Blir förmodligen lite förfest här och sen utgång. Skoj skoj!
Får se vad vi hamnar sen ;)

Nu ska jag fixa lite här och kanske vila en stund, riktigt seg idag.. Måste ju ladda lite så man är pigg imorgon igen.. :) Tjipp å hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback