Dags igen..

Ja, då var det återigen ett tag sen jag skrev här, blir mer och mer sällan tyvärr.
Veckorna rullar på och nu är det skola igen precis som vanligt..

Helgen som var spenderade jag och syrran i Göteborg. Härligt att komma iväg lite även om det bara var över lördag-söndag. Mestadels av tiden gick vi på stan och 5:an huset. :)
Bodde på hotell och hade det allmänt bra. Kan ju berätta att Scandic Europa var ett kanonhotell med pool, bastu och hela kittet.. :) Frukosten var godare än godast och innehöll allt man kunde tänka sig.. Gott gott!
Får nog bli en tripp dit snart igen. ;)
När jag kom hem så var Adam här och hade gjort mat också, riktigt gott! Rena rama lyxlivet för mig ;)

Annars har det lunkat på i sin egen takt allt annat. Vi var nere hos Eva-Lena och Anders förra lördagen.. Anders hade grillat lite gott och sådär. Satt mest och snackade, lite bus med Ellinor och Bella också såklart :P
Måndagen därefter var det dags för Seghalla. Öppningen med Black Jack som vanligt.
Satt och förfestade hos Jennie innan och sen blev det bussen ut. Helt okej kväll var det.

Dagen efter var det dags för genrepet till 3-års testet och det gick helt okej. Lovvan skötte sig faktiskt riktigt bra och löshoppningen gick ganska okej. Lasse sa att hon är lite spänd ungefär vartannat språng och sen står man bara och säger "WOW" i vartannat språng.. :P
Visningen för hand gick fint och sen satt jag upp och red henne också. Gick kanon det också, så nu väntar vi bara på den 19-20 då det verkligen gäller.

Annars har det nog varit rätt lugnt. Mest vart hemma och tagit det lugnt. Ganska skönt det också ibland faktiskt ;)
Fixat klart med examensarbetet nu iallafall och skickat in några ansökningar till olika jobb och sådär.
Skola imorgon och på fredag och till helgen är inget planerat än. Lär säkert bli eurovison song contest, men vi får se.. Alltid händer det något!

Dags att fixa lite här nu och sen byta om och åka till stallet. Longera Lovvan lite idag är det tänkt, hon lär väl va pigg som en kanonkula efter att ha vilat nu 1½ vecka. :P

Tjipp å hejj!

"Åke är lite mindre begåvad än alla andra, men han har samma lön som alla andra"  - Johanna i måndags på LIA-redovisningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback