Lugn helg, men riktigt härligt!

Då är helgen slut och det är dags att komma tillbaka till vardagen igen.
Fredag, lördag och även söndagen har varit precis lika härliga som dom brukar. Kikade lite på tv i fredagskväll och tog det bara lugnt, precis sådär som en fredag ska vara. :)

Lördagen började mer än perfekt nästan, frukost på sängen. :) Visst är han go Adam.
Sen åkte Adam iväg på någon traktortävling i Lekeryd och jag åkte med till stallet istället. Skrittade ut med Lovvan en runda och sen arbete i paddocken. Hon gick som en klocka, det är en riktigt härlig känsla.
Hon är verkligen så perfekt att jobba med och känslan är riktigt härlig när man rider. Hon har bättrat på sitt steg ordentligt också, svävar fram känns det som.
Eftermiddagen blev även denna dag relativt lugn. Åt lite tacos och lyssnade på hockeyn, HV spelade borta mot SSK. En match som HV vann med 3-0, underbart! Känns som att Liv äntligen fått visa vad han kan..
Kvällen spenderades i soffan framför TV´n. Härligt!

Gårdagen var även den lugn, Adam var iväg och snickrade en stund och jag fixade mat som vi kan ha med oss till jobbet i veckan. Potatisbullar fick det bli igår, herrejösses vilken tid det tog. Lagom tills det var klart kom Adam hem igen iallafall och då blev det en sväng upp till A6. Åt god mat på Dragon. :)

Helgen kan nog egentligen bara sammanfattas med ett par ord: Helt perfekt!


Kommentarer
Postat av: Vidarrebecka

I want to say - thank you for this!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback