Ibland kan allt bara flyta på sådär bra..

Tänk så olika livet kan förändras från dag till dag... Ja, det är kväll och jag sitter här och funderar, (som jag faktiskt gör ganska ofta). Livet kan vara så olika från dag till dag, vissa dagar känns allt så orättvist, nästa dag helt underbart.

Idag är en såndär dag då allt känns kanon. Gick upp ganska sent och fixade lite frukost, sen blev det biltema en sväng och strosade runt lite på Rusta och Outlet Company också.. Köpte dock bara bromsbelägg till bilen :)
Hem en vända efter att vi varit på Maxi och handlat.. sen blev det stallet.
Red över lite bommar med Lovvan och hoppade lite pluttigt hinder på kanske 50cm. Litet och pluttigt, men dock bra träning. Hoppas hon håller sig okej nu bara, det är knappt jag vågar hoppas..

Sen blev det en snabb dusch och sen fixades det lite mat.. Potatisgratäng och inbakad fläskfilé och en sallad till det. Kalasgott! :)
Blev en liten promenad i det fina kvällsvädret sen också, gick förbi dammen och tog lite kort. Som dock inte blev alls bra :/
Blev ganska mörkt sen, så vi gick utmed vättern och sen hemåt. Nu framåt senare kväll så har det mest blivit tv och dator tittande.

image94





För att sammanfatta kort med bara ett ord: Underbar lördag. :)

Imorgon blir det Åminne..

Kommentarer
Postat av: Ida

roligt att du är tillbaka, funderade på vad som hänt med dej ;) Ha det gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback