Akutfärd..

Katarina ringde från stallet idag att jag skulle komma dit för Lovvan hade skadat sig i munnen. Trodde att hon bitit sig i tungan eller något, men det var ju värre än så.
Hela underkäken var av, går inte riktigt förklara hur det såg ut.. riktigt hemskt! Åkte akut ner till Helsingborg och först röntgade dom henne, det var av på 3 ställen! Otäckt!
Sen var det bara på med kanyl och sen fick vi åka hem och lämna kvar henne där för operation. Dom ringde för en stund sedan och sa att hon var på väg att vakna från operationen och nu är det bara att vänta och se om hon klarar det ;-( 
Jag kan verkligen inte förstå hur dom kan fixa något sådant (om det lyckas) det såg verkligen illa ut, som ett hemskt trassel av kött, tänder och blod.
Får se imorgon hur det har gått då, kanske kan få mer indikation då på om det verkar som att hon kommer klara sig ur detta..

Ajöss!



Kommentarer
Postat av: Anna

oj de låter ju inte så bra. hoppas de blir bra! vet du nåt hur de kunde hända?
kramis

Postat av: Ida

herrejösses, hoppas verkligen att hon klara sig från det där! du har alltid sån otur med dina hästar.. Vad kan ha hänt henne tror du, en spark eller något eller?

Kram ida

2008-02-07 @ 13:04:06
URL: http://fiisan.blogg.se
Postat av: Johanna

hej hej! gud va hemskt med lovvan! hoppas att det ordnar sig! allt bra annars? kram kram

2008-02-08 @ 19:03:41
URL: http://superhallon.blogg.se
Postat av: Ida

Hej!

Hur har det gått med lovvan? Tänker på dig och henne så gott som varje dag.

Kram Ida

2008-02-20 @ 18:05:55
URL: http://fiisan.blogg.se
Postat av: Anna

hej.
vad händer här då?
kram

2008-02-25 @ 16:26:27
URL: http://annab1984.blogg.se
Postat av: Ida

Hej!

Vilken evig tur att det gick bra för lovvan, det lät så otäckt när du beskrev det här. Då är hon på väg att repa sig nu då =)

Jodå, det är fint med mig, full rulle. Jag jobbar rätt mycket och allt med huset som har rullat igång nu men det mesta är roligt än så länge. Det kommer nog svackor framöver när man bara vill spy på allt jobb vi har dragit på oss men man får se fram emot slutet även fast det är långt dit =)

Trivs du bra med ditt jobb? Verkar som om du jobbar rätt många timmar. Vi var i linköping för några veckor sen och ska dit på måndag igen, åkte förbi Ölmstad skylten då, ha! skrek jag där inne jobbar emelie ;)

Ha det toppen! Kram

2008-02-26 @ 09:10:30
URL: http://fiisan.blogg.se
Postat av: Abdullahisonja

Very nice site. Will sure visit again.

2009-08-04 @ 08:15:22
URL: http://abdullahisonja.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback