Ny vecka- nya möjligheter

Ja, då var det måndag igen. Måndag vecka 47 för att vara exakt..
Veckan har inletts på ett bra sätt, först jobbet, det är faktiskt riktigt skoj där, kul att känna sig behövd :) Efter jobbet blev det en sväng till stallet, hovslagaren skulle egentligen kommit men dök aldrig upp. Dålig stil, även om han ringde.. Besöket var bokat sen 6-7 veckor tillbaka, bättre än så borde man väl vara på att planera?! ;)
Istället för skoning blev det en tur ner till ridhuset, Lisa var snäll och följde med och hjälpte till och lasta och sådär, toppen! Sen var hon så snäll så hon red Lovvan lite också, kul att få se Lovvan ridas lite, har ju aldrig sett det innan. Speciellt kul när Lisa rider, för hon är så duktig :)

Imorgon är det dags för hockey, känns som att det var längesen nu som det var en hemmamatch. Hoppas på en seger och en strålande Andersson i målet. Jämtin grejen är uttjatad för längesen så det där låter vi ligga bakom oss nu ;)
För övrigt så läste jag precis att Eriksson är utlånad till Borås också, visst det är bra att han får speltid där.. men när ska alla yngre få chansen att få speltid i HV då? Jag tror faktiskt att flera av dom skulle göra ett riktigt bra jobb och verkligen kämpa för att försöka ta en plats i A-laget..

Hittade en rolig "bok" idag med all världens viktiga och oviktiga fakta i, blanda annat fanns följande att läsa. Ha, visst är det väl nog så?

 

Kommentarer
Postat av: Emmah

Och jag bryr mej inte ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback