Över vida oceaner, emot fjärran horisonter.

Helgen är snart över och återigen lyckades det bli en bra helg. Har varit en salig blandning av allt möjligt och det mesta har varit bra. När jag nu ska sammanfatta det här så verkar det som att hjärnan tagit timeout och jag minns inte ett skvatt ungefär, men nåt ska jag väl kunna komma ihåg iallafall.
I lördags var vi iväg och kikade på ett Älvsbyhus, ville se lite hur dom såg ut inuti och sådär. Det var väl ungefär som vi väntat oss. Fint med nytt hus, men det kan ju absolut vara bättre än sådär. Efter husvisningen bar det av till Kinnarps för match mellan HV och Södertälje. Den matchen var inget att komma ihåg, men den minns jag ändå. HV spelade riktigt uselt och knappt en enda spelare skötte sig bra, möjligtvis Tedenby. Såg inga större misstag som han gjorde, men kanske var det nåt ändå.. Södertälje vann med 4-2 och HV kunde tappat serieledningen. Men.. skit i matchen - HV är bäst ändå. LHC förlorade mot Timrå och därmed kunde HV behålla serieledningen. Nu jäklar gäller det att börja visa vart skåpet ska stå..

Idag har vi fixat lite här hemma & sen var jag iväg till stallet en runda. Red en stund på fältet, riktigt mycket snö där nu så hästarna får kämpa på bra. Är lite sugen på att komma igång och tävla nu igen när säsongen har börjat. Får väl se om det blir en dressyrtävling på JFK eller om jag väntar lite. :)

Veckan kommer förövrigt antagligen mest bestå av skolarbete, skolarbete och ännu mer skolarbete. Förmodligen kommer ett par timmar spenderas i stallet också.

Ajöss!

Kommentarer
Postat av: Malena

Hej bruden.. ska ni bygga?

Allt bra med pållarna..

måste ses snart. evigheter sen sist..

2010-02-07 @ 10:40:57
Postat av: Emelie

Hej!



Vi har ju letat efter nåt ganska länge nu, men fortfarande inte hittat nåt som vi har tyckt om sådär mycket. Så vi har lite funderingar på att bygga, men inga långtgående planer änsålänge. Bor ni kvar? Jodå, allt är bra med pållarna. Lille Gillis går nere på ridskolan i Bratteborg nu. :) Hur går det med dina? Ja, vi får verkligen se till att ses, nu var det hur länge sen som helst. Pratade med Henry, Anna å Johanna om att försöka få ihop klassen å ta oss ner till Bratteborg och försöka få dit Åsa å rida ett pass för henne å sen sitta å käka eller nåt å tjöta lite skit. Vad säger du om det? :D

2010-02-07 @ 22:36:18
Postat av: Malena

jodå. vi bor kvar.. letar för fullt. men är ju inte det lättaste att hitta något. pållarna funkar fint. Har bytt tränare och det var nog det jag behövde.. en spark i ändan=) Va kul det hade varit.. är ju verkligen evigheter sen sist.KRAMAR!!

2010-02-19 @ 08:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback